La Colomba van Gesine Arps

Lees meer over: 
Je koopt het hier: 

Weten jullie het nog? 
In 2010 haalden we de duif (La Colomba) van kunstenares Gesine Arps vanuit Assisi (Italië) naar Nederland. In de Domkerk in Utrecht en de Andrieskerk in Amerongen werd zij toegezongen door mezzosopraan Eva Kroon, een spectaculair geheel! Na Nederland reisde de duif via Parijs terug naar Italië waar ze bij de kunstenares verblijft tot haar volgende reis. 

In de prachtige catalogus die onlangs van het werk van Gesine is verschenen neemt de reis van de duif ook een plek in. 

Nu in 2015 is Gesine Arps, samen met Sabina Feroci, de eerste kunstenaar van wiens werk we een expositie organiseren op onze nieuwe plek, de Portierswoning op Landgoed Zuylestein. Kom dit weekend genieten van de sprankelende werken van Gesine en nieuwe mooie beelden van Sabina. 

Open: zaterdag 18 en zondag 18 april, 10.00-16.00 uur
Il Sogno - Op 't landgoed, Rijksstraatweg 3, Leersum (Portierswoning naast de poort, aan de weg). Kom je uit de buurt, kom dan lekker op de fiets vanwege de beperkte parkeerruimte! 

  • Risotto!

    Eén van onze favoriete gerechten uit Italië is risotto. Er is niet veel nodig om een lekkere risotto te maken, vooral een beetje geduld. We hebben nu een zeer uitgebreid assortiment om risotto te maken. Lees ons basisrecept en ga aan de slag!