Kunst van Susan Schildkamp

Lees meer over: 
Je koopt het hier: 

In de winkel in Amerongen hangt momenteel werk van de Nederlandse kunstenares Susan Schildkamp. Hieronder lees je waar zij haar inspiratie vandaan haalt! 

Susan Schildkamp heeft vele inspiratiebronnen, maar het landschap staat altijd centraal in haar kleurrijke en vrolijke schilderijen. Ook Italië komt regelmatig terug en Il Sogno vertegenwoordigt al vele jaren haar werken die geïnspireerd zijn op il Bel Paese. Susan schept vrolijke werelden die bijna altijd worden bewaakt door de zon of de maan. Italiaanse dorpsgezichten met hun typische huizen en gebouwen, en landschappen die een Italiaanse zomerse sfeer uitstralen worden als een tekening op het paneel of doek gezet. De uitbundige kleuren zijn heel toepasselijk en laten je verlangen naar de warmte van het Middellandse Zeegebied. Ze gebruikt vaak horizontale smalle doeken, waardoor je als kijker het idee krijgt dat het landschap aan alle kanten verder doorloopt. Voor deze expositie maakte Susan speciaal weer een paar nieuwe schilderijen, geïnspireerd op Italië. 

Het werk is te bezichtigen tijdens de openingstijden van de winkel en is uiteraard ook te koop. Een prijslijst is ter plekke beschikbaar. 

  • Risotto!

    Eén van onze favoriete gerechten uit Italië is risotto. Er is niet veel nodig om een lekkere risotto te maken, vooral een beetje geduld. We hebben nu een zeer uitgebreid assortiment om risotto te maken. Lees ons basisrecept en ga aan de slag!