Il Sogno - Zuylestein

De monumentale Portierswoning van Landgoed Zuylestein is een unieke plek waar je heerlijk zittend aan de bosrand geniet van bijvoorbeeld Italiaanse koffie, een lunch, een glas Italiaanse wijn met heerlijke antipasti of een pizza uit onze steenoven.

Ben je van plan te komen eten, dan ontvangen we graag een reservering d.m.v. het onderstaande reserveringssysteem. Kom je met 6 personen of meer, reserveer dan via de mail: reserveren@ilsogno.eu. We vertellen je dan meer over onze mogelijkheden voor (kleine) groepen. 

Veel mensen vragen bij hun reservering om een specifieke tafel. Wij zullen ons uiterste best doen om daar rekening mee te houden, maar kunnen het vanwege de beperkte ruimte helaas niet garanderen. 
 

Online reserveren voor Il Sogno - Zuylestein:

MENUKAART
De kaart wisselt regelmatig, dus kan wat afwijken:

menukaart pag 1.pdf
menukaart pag 2.pdf
menukaart pag 3.pdf
menukaart pag 4.pdf

Koffie & taart

We serveren met veel liefde de heerlijkste Italiaanse koffie met taart van de plaatselijke bakker Overeem of een stukje van onze geliefde chocoladetaart.

Lunch 
De basis voor de lunch zijn de biologische geteelde groenten uit de moestuin van het landgoed in combinatie met producten van lokale leveranciers. Hiermee maken we broodjes (focaccia), soep en salade. Maar ook antipasti of een bord vol 'affettati misti' zijn 's middags te bestellen.

High Tea
Vanaf 14.30 uur serveren we high tea (alleen op reservering). Deze bestaat uit: onbeperkt losse thee, diverse kleine focaccia, scone met zelfgemaakte jam en clotted cream, frittata (Italiaanse eiergerecht), fruitsalade met zelfgemaakte granola, stukje appeltaart en diverse Italiaanse zoete lekkernijen. Minimaal aantal deelnemers: 4. Prijs: € 17,50 p.p. Reserveer >

Borrel 
Sluit je middagwandeling bij ons af met een glas Italiaanse wijn en antipasti (Italiaanse borrelhapjes).

Pizza & meer 
In onze mooie steenoven worden de lekkerste Italiaanse pizza's bereid! Met dunne bodem en verse ingrediënten, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van de producten uit de moestuin van Landgoed Zuylestein.

Activiteiten
Regelmatig vinden er leuke activiteiten en evenementen plaats. Deze kondigen we via onze nieuwsbrief en sociale media aan: /ilsognozuylestein. 

Zakelijke bijeenkomsten
Il Sogno - Zuylestein is een unieke plek voor de organisatie van uw zakelijke bijeenkomst. Neem contact op via reserveren@ilsogno.eu voor de mogelijkheden.

Particuliere bijeenkomsten
Landgoed Zuylestein is een unieke plek voor een besloten feest, receptie of partij. We kunnen daarbij gebruik maken van diverse locaties op het landgoed. Interesse? Neem contact op via reserveren@ilsogno.eu 

Winkel
In 'de oude wachtkamer' is er een klein informatie-  / winkelgedeelte, met o.a. wandel- en fietskaarten, (kook)boeken en andere leuke landgoed gerelateerde artikelen. 

Vacatures
Klik hier voor actuele vacatures. 

Adres en openingstijden
Il Sogno - Zuylestein (Portierswoning)
Rijksstraatweg 3 (langs N225 en fietspad, tussen Amerongen en Leersum)
3956 CH Leersum
OPEN: wo t/m zo van 10-21.30 uur
tel: 06-25586373
mail: info@ilsogno.eu

 

  • Risotto!

    Eén van onze favoriete gerechten uit Italië is risotto. Er is niet veel nodig om een lekkere risotto te maken, vooral een beetje geduld. We hebben nu een zeer uitgebreid assortiment om risotto te maken. Lees ons basisrecept en ga aan de slag!