'Het menselijk lichaam' van Paolo Giordano

Je koopt het hier: 

De debuutroman van de jonge Italiaanse auteur Paolo Giordano, 'De eenzaamheid van de priemgetallen' was een doorslaand succes en een gigantische bestseller in binnen- en buitenland. Inmiddels is het in meer dan 20 talen vertaald, is ook de film succesvol geweest, is Giordano de jongste winnaar van de belangrijkste Italiaanse literaire prijs, de Premio Strega, en is hij ondertussen ook nog gepromoveerd in de natuurkunde. Logisch dat roman twee even op zich heeft laten wachten.

'Het menselijk lichaam'  vertelt het verhaal van Alessandro Egitto, die werkt als legerarts in Afghanistan. Hij is er omringd door andere jonge soldaten die zo hun redenen hebben om het avontuur op te zoeken. In de wens een verleden achter zich te laten – voor Alessandro behelst die wens om uit de schaduw te stappen van zijn zus – worden  de jongemannen gedwongen de harde realiteit van een oorlog onder ogen te zien.

  • Risotto!

    Eén van onze favoriete gerechten uit Italië is risotto. Er is niet veel nodig om een lekkere risotto te maken, vooral een beetje geduld. We hebben nu een zeer uitgebreid assortiment om risotto te maken. Lees ons basisrecept en ga aan de slag!