Gastredacteur - Marco Argante

Als jonge ondernemers starten we ongeveer gelijktijdig ons bedrijf en kwamen we Marco vaak tegen op Italië beurzen. Als gepassioneerde chef-kok zagen we hem dan in de weer tijdens kookdemonstraties. Inmiddels is zijn bedrijf 'Pannacotta' succesvol in Italiaanse catering, kookworkshops en kookreizen. Ook heeft hij een vaste column in het magazine 'La Cucina Italiana' en schreef hij voor het magazine 'Wining & Dining' . 

De passie voor koken zit in zijn genen, met voorouders als chef-kok, restaurateur en ijsbereiders. Marco leerde als ragazzo in het Italiaanse familierestaurant van zijn ouders al snel de kneepjes van het vak. Na een rijke ervaring in uiteenlopende horecafuncties in zowel restaurant als keuken, is hij uiteindelijk als chefkok in de voetsporen gestapt van zijn vader Giovanni.

Geboren in het ‘nuchtere’ Nederland maar met Italiaans bloed en temperament combineert Marco Argante en zijn team oude familierecepten en authentieke streekgerechten met eigentijdse,
soms eigenwijze en verrassende kookkunsten.

Ben je geinteresseerd? Neem dan contact op: http://www.pannacotta.org/

  • Risotto!

    Eén van onze favoriete gerechten uit Italië is risotto. Er is niet veel nodig om een lekkere risotto te maken, vooral een beetje geduld. We hebben nu een zeer uitgebreid assortiment om risotto te maken. Lees ons basisrecept en ga aan de slag!