Feestwijn 'FESTA'

Je koopt het hier: 

Onze eigen feestwijn: FESTA!

'Festa' is een licht mousserende feestwijn, gemaakt van de Moscato druiven uit de heuvels van Piëmonte (Italië). 'Festa' is als dessertwijn (5% alcohol) heerlijk bij zoete desserts, chocolade, als aperitief met een druppeltje limoen en de ideale combinatie met de Colomba (Pasen) en de Panettone (Kerst).

La Trava - Piemonte (Het wijnhuis achter FESTA)
Het wijnhuis ‘La Trava’ ligt in Piemonte, tussen de glooiende heuvels van ‘de Langhe’. In dit wijngebied worden enkele van de beste wijnen van Italië gemaakt: Barolo, Barbaresco, Dolcetto, Nebbiolo en Barbera. De allerbeste hiervan genieten zelfs wereldfaam. Maria en Giorgio, eigenaren van ‘La Trava’ zijn vol passie bezig met de productie van wijn. De liefde voor het wijn maken komt voort uit de liefde voor hun ‘roots’. Zij zetten de oude familietraditie van het bewerken van de wijngaarden voort; liefdevol en geduldig volgen ze elke stap in de wijnproductie. Met volledig respect naar het natuurlijke verloop van de seizoenen kiezen ze voor het meest eerlijke product.

 

  • Risotto!

    Eén van onze favoriete gerechten uit Italië is risotto. Er is niet veel nodig om een lekkere risotto te maken, vooral een beetje geduld. We hebben nu een zeer uitgebreid assortiment om risotto te maken. Lees ons basisrecept en ga aan de slag!