De twee gulzige Italianen.

Lees meer over: 
Je koopt het hier: 

Antonio Carluccio en Gennaro Contaldo, twee grootheden die de Italiaanse keuken op magistrale wijze vertegenwoordigen, zijn absoluut elkaars tegenpolen. Carluccio groeide op in het noorden van Italië, Gennaro in het zuiden, Gennaro noemt zichzelf zeer gelovig en Antonio een scepticus op dat gebied, Antonio woont alleen en Gennaro is omringt door zijn gezin. Wat ze gemeen hebben is de liefde voor hun vaderland en de Italiaanse keuken. Ze herontdekten in hun fantastische eerste boek en bijbehorende BBC serie, ‘Twee gulzige Italianen’, hun eigen geboortegrond waar ze al zo lang van verwijderd zijn (beiden wonen al jaren in Groot-Brittannië). Het werd een fascinerende zoektocht naar oude geuren en smaken, de eenvoudige ingrediënten waarmee de lekkerste smaakcombinaties worden gemaakt en ook de minder bekende gerechten komen aan bod.

Nu zijn deze twee gulzige Italianen terug met een tweede deel: “De streken van twee gulzige Italianen”. Hierin ontdekken ze de verschillende streken en landschappen van hun geliefde Italië en gaan ze op zoek naar de culinaire tradities van de Italiaanse regio’s. De schitterende foto’s, aanstekelijke verhalen en uiteraard de meest verrukkelijke recepten (waarvan Carluccio en Contaldo er om de beurt een voor hun rekening nemen, altijd met persoonlijke noot) maken het boek tot een musthave voor elke liefhebber van de Italiaanse keuken.
 

  • Risotto!

    Eén van onze favoriete gerechten uit Italië is risotto. Er is niet veel nodig om een lekkere risotto te maken, vooral een beetje geduld. We hebben nu een zeer uitgebreid assortiment om risotto te maken. Lees ons basisrecept en ga aan de slag!