De lamswollen sjaals van Trevisi Creazioni

Je koopt het hier: 

Il Sogno importeert prachtige lamswollen sjaals uit Italië. Het uitgebreide assortiment is verkrijgbaar bij Il Sogno - Amerongen en nu ook via www.lamswollensjaals.nl  

100% LAMSWOL De sjaals worden gemaakt van 100% lamswol. Lamswol is wol van een lam of een schaap dat voor het eerst wordt geschoren. De wol is hierdoor extra fijn, kort en zacht. Lamswol heeft unieke eigenschappen, het is tot op heden nog niet gelukt om textielvezels te ontwikkelen met dezelfde eigenschappen als wol. Lamswol is daarnaast 100% natuurlijk en diervriendelijk.

DIRECT UIT ITALIË De lamswollen sjaals importeren wij direct uit Italië. De sjaals worden gemaakt door het familiebedrijf Trevisi Creazioni. Het bedrijf bestaat uit twee broers, die al vele jaren met veel liefde dit prachtige product maken. Elke sjaal wordt met de hand afgewerkt en gecontroleerd voordat het naar Nederland wordt verzonden.

HET HELE JAAR DOOR TE DRAGEN De sjaals zijn heerlijk warm in de winter, maar ook uitermate geschikt om te dragen tijdens een wat koelere zomeravond. Er zijn diverse kleuren beschikbaar, passend bij elk seizoen!

KWALITEIT De lamswollen sjaals zijn van een bijzondere kwaliteit, waardoor ze heel lang mooi blijven. We verkopen dit product al vele jaren en hebben in die jaren een enthousiaste vaste klantenkring opgebouwd. Om de sjaal langdurig met veel plezier te kunnen dragen geven we graag een aantal tips op www.lamswollensjaals.nl

  • Risotto!

    Eén van onze favoriete gerechten uit Italië is risotto. Er is niet veel nodig om een lekkere risotto te maken, vooral een beetje geduld. We hebben nu een zeer uitgebreid assortiment om risotto te maken. Lees ons basisrecept en ga aan de slag!