De Italiaanse bakker thuis, Gino d'Acampo

Je koopt het hier: 

Er gaat toch niets boven de heerlijke geur van vers gebakken brood? En al helemaal als het iets is wat je zelfgemaakt hebt. Met het nieuwe boek ‘De Italiaanse bakker thuis’ kun je direct aan de slag.

Gino d’Acampo begint met een korte geschiedenis, de essentiele ingrediënten en een top-10 van baktips. Daarna volgen heerlijke recepten voor het maken van brood, gebak, koekjes, pasta, pizza en een aantal feestrecepten. Een van onze favorieten om te maken is altijd de focaccia, het klassieke platte brood. Met de focaccia kun je eeuwig variëren en het is lekker als hoofd- en bijgerecht. Gino geeft een aantal van zijn favoriete combinaties prijs. Eentje die er uitspringt is een gevulde variant met spinazie, mozzarella en zwarte olijven.

‘De Italiaanse bakker thuis’ is een waardige opvolger van zijn eerdere uitgaven. Zijn eerste boek Fantastico! won de Gourmand World Cookbook Award voor het beste Italiaanse kookboek, en zijn volgende boeken Magnifico!, Mijn Italiaanse dieet en Gino’s Pasta werden direct bestsellers. Gino komt regelmatig op tv, onder andere bij Ready Steady Cook, This Morning en Chefs vs Britain.

  • Risotto!

    Eén van onze favoriete gerechten uit Italië is risotto. Er is niet veel nodig om een lekkere risotto te maken, vooral een beetje geduld. We hebben nu een zeer uitgebreid assortiment om risotto te maken. Lees ons basisrecept en ga aan de slag!