Cursus Italiaans voor beginners

Benvenuti al corso d'italiano presso Il Sogno!

Il Sogno organiseert in Amerongen diverse cursussen Italiaans, zowel voor beginners als gevorderden.

Komend jaar zullen de cursussen Italiaans voor beginners plaatsvinden op de donderdagavond van 20.00-21.30 uur aan de Overstraat 22 te Amerongen. De cursussen bestaan uit 30 lessen en loopt van eind augustus 2017 t/m eind mei 2018, waarbij we rekening houden met de schoolvakanties.

De nadruk ligt tijdens de cursus op de spreekvaardigheid. Uiteraard wordt er ook gewerkt aan het krijgen van een gedegen grammaticale en vocabulaire basis. Regelmatig wordt er door o.a. spelletjes en geluid- en beeldfragmenten voor de nodige afwisseling gezorgd. De groepen zullen klein blijven, maximaal ca. 10 personen, zodat iedereen voldoende kans krijgt het Italiaans te oefenen.

Er wordt gewerkt met het boek Nuovo Espresso 1, een interactieve methode waarbij naast met het boek ook gewerkt wordt met multimedia materiaal. Je leert niet alleen de taal, maar ook meer over La Bella Italia zelf!

De kosten voor de cursus voor het gehele jaar (30 lessen) bedragen € 580,- (incl. 21% BTW), excl. de kosten voor het cursusboek (ca. € 30,-).

Aanmelden
We hopen je enthousiast te hebben gemaakt voor het volgen van een cursus Italiaans voor beginners. Indien je je wilt aanmelden, stuur je een mail met je gegevens naar carolienlolkema@ilsogno.eu. Ook voor eventuele vragen of het aanvragen van een overzicht met lesdata kun je daar terecht. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per mail en het schema met lesdata. Zodra er voldoende deelnemers zijn, brengen we je daarvan op de hoogte en ontvang je de factuur voor de cursus. 

A presto! 

P.S. Heb je al enige kennis van de Italiaanse taal? Klik hier voor de cursussen voor gevorderden. 

  • Risotto!

    Eén van onze favoriete gerechten uit Italië is risotto. Er is niet veel nodig om een lekkere risotto te maken, vooral een beetje geduld. We hebben nu een zeer uitgebreid assortiment om risotto te maken. Lees ons basisrecept en ga aan de slag!