Collana veneziana - Handgemaakte ketting van Venetiaans Muranoglas

Lees meer over: 
Je koopt het hier: 

In oktober 2014 liepen we in Venetië in de buurt van de vismarkt tegen een klein winkeltje aan. Niet alleen maakten ze de meest verrukkelijke visgerechten, maar in een soort apart kamertje lagen een aantal schitterende dingen uitgestald. We vielen als een blok voor een ketting van het wereldberoemde Venetiaanse glas dat al eeuwen op het eiland Murano wordt gemaakt.

Tijdens het smullen van ons visje bedachten we dat het wel erg leuk zou zijn om ze ook in Nederland te verkopen . We gingen terug en vroegen wie ze maakt: "Ah, è Signor Mario!". Op een papiertje krabbelde ze hoe we zijn werkplaats konden vinden. Daar aangekomen werden we overdonderd door de kleurenpracht en de vriendelijke, wat op leeftijd zijnde, Signor Mario. Hij wilde maar al te graag dat we zijn werken mee naar Nederland namen en we hebben er direct een heel aantal in onze koffer gestopt, hopende op enthousiaste reacties van onze klanten.

  • Risotto!

    Eén van onze favoriete gerechten uit Italië is risotto. Er is niet veel nodig om een lekkere risotto te maken, vooral een beetje geduld. We hebben nu een zeer uitgebreid assortiment om risotto te maken. Lees ons basisrecept en ga aan de slag!