Amsterdam

Het ontbijt menu

Het lunch menu

Het pizza menu

 

Na acht succesvolle jaren in Amerongen opende Il Sogno ook haar deuren in Amsterdam. Il Sogno vestigde zich aan de Koningsstraat vlak bij de Nieuwmarkt en werd door de buurt warmhartig ontvangen.

Net als in Amerongen is Il Sogno Amsterdam een allround Italië belevenis. Il Sogno Amsterdam is een ongedwongen hedendaags concept waar je komt voor al het goede dat Italië ons te bieden heeft. Van Italiaanse zoetwaren, wijnen, olijfolie, schepijs, heerlijk versgebakken brood, focaccia en natuurlijk de in de steenoven gebakken pizza's. Il Sogno werkt zoveel mogelijk met dagverse producten van de beste kwaliteit. Dat betekent onbewerkt, zonder toevoegingen en waar mogelijk biologisch.

Naast een groot aanbod aan Food, heeft Il Sogno een dynamisch assortiment aan Italiaanse design tassen en mode accessoires, delicatessen, boeken en cadeauartikelen. ’s Ochtends openen wij onze deuren voor versgebakken brood uit onze steenoven en serveren wij een heerlijk ontbijt met goede koffie. De hele middag door kun je bij ons terecht voor lekkere broodjes, vers belegd. ’s Avonds eet je hier een echte pizza onder het genot van een Italiaanse film.

 

Il Sogno – Amsterdam
Koningsstraat 19
1011 ET Amsterdam
020 - 320 06 11
amsterdam@ilsogno.eu

Openingstijden
Maandag 12:00 uur – 22:00 uur
Dinsdag t/m zondag 8:30 uur – 22:00 uur

 

 

  • Risotto!

    Eén van onze favoriete gerechten uit Italië is risotto. Er is niet veel nodig om een lekkere risotto te maken, vooral een beetje geduld. We hebben nu een zeer uitgebreid assortiment om risotto te maken. Lees ons basisrecept en ga aan de slag!