Amerongen

12 jaar geleden zijn we Il Sogno gestart in Amerongen. In eerste instantie lag de nadruk op Italiaanse kunst en boeken, inmiddels is het uitgegroeid tot een allround Italië ervaring. Zo kun je in de winkel genieten van een romige cappuccino en ’s zomers van een heerlijk Italiaans schepijsje.

Met o.a. prachtige Italiaanse tassen, delicatessen, wijn, boeken en kunst waan je je even in het land van La Dolce Vita. We bieden bovendien cursussen Italiaans aan, zowel voor beginners als gevorderden. Zo leer je tussen alle Italiaanse producten de beginselen van de Italiaanse taal. Benvenuti!

Locatie
Il Sogno - Amerongen
Overstraat 22
3958 BT  Amerongen
0343-454700
info@ilsogno.eu

Openingstijden
do   11-17.00 uur 
vrij  11-17.00 uur
zat  10-17.00 uur
zon 11-17.00 uur

VVV informatiepunt
Il Sogno - Amerongen is tevens VVV informatiepunt en is daarmee ook een leuke start of tussenstop in een prachtige omgeving, de Utrechtse Heuvelrug!

Solliciteren
Vul het formulier in om te solliciteren bij Il Sogno - Amerongen. Zodra er dan een passende vacature is nemen we contact met je op.

 

  • Risotto!

    Eén van onze favoriete gerechten uit Italië is risotto. Er is niet veel nodig om een lekkere risotto te maken, vooral een beetje geduld. We hebben nu een zeer uitgebreid assortiment om risotto te maken. Lees ons basisrecept en ga aan de slag!